Bine ați venit pe website-ul podcast-ului: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii
Simona Mihaela CărăbineanuProfile Photo

Simona Mihaela Cărăbineanu

Primary School Teacher

Proaspăt venita din Iași, păsind pe străzile Clujului, nu puteam decât să imi stabilesc obiective clare ce aveau să mă îndrepte spre visele mele. Unul dintre asa zisul vis, era să trăiesc clipa in care sufletul meu se bucură de liniștea din jurul meu, de priveliștea minunată, de aerul curat, de soarele ce mă imbrățișează armonios alături de un ceai aromat servit alaturi de familia mea. Dintotdeauna familia a avut o afinitate deosebită pentru mine.
Astăzi , sunt incântată să lămuresc pe oricine cauta ,,fericirea" și nu o gasește....deoarece o caută in lucruri materiale și nu in suflet.
Mă bucur de statutul de mamă a doua fete minunate, cărora împreună cu tăticul lor special sufletului nostru, incercăm să le transmitem cele mai bune valori.
De aproape 10 ani am grija de frumusețea chipului femeilor in cadrul salonului de înfrumusețare unde ne desfășuram activitatea.
Proaspătă studentă, mă bucur odata cu fetițele mele de responsabilitatea temelor, invățam impreună și ne bem ceaiul binemeritat la pauzele dintre activități.
De curând, încă unul dintre visele mele s-a îndeplinit....acela de a fi dascăl, așadar sunt și o învățătoare dornică să aducă elevilor, o data cu ea, cu Dumnezeu in suflet, dragostea de a păși pragul școlii zi de zi și de a lăsă în urmă amintiri frumoase și cunoștințe folositoare.

Nov. 2, 2022

Să dăruim așa cum ne-am dori să primim

Unul dintre patronii spirituali ai capelei noastre este chiar Sfântul Vasile cel Mare , a cărui muncă pentru cei aflați în nevoi a dăinuit peste veacuri prin toți continuatorii și promotorii ei. Datorită imboldului dat de el ...

Episode page