Bine ați venit pe website-ul podcast-ului: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii
Jan. 5, 2023

Gânduri și emoție de Sfântul Andrei

Gânduri și emoție de Sfântul Andrei

„Oameni dintre noi” este una dintre rubricile noastre preferate, pentru că în cadrul ei putem fi împreună, într-un alt fel, cât mai mulți dintre noi. Fiecare dintre aceste emisiuni reprezintă un motiv de bucurie pentru noi toți, cum la fel este și fiecare reascultare a ei.

De data aceasta, vă propunem, în locul retrospectivei de la început de an, o emisiune pe care am înregistrat-o în 30 noiembrie 2022, când, cu prilejul Zilei Naționale Religioase ne-am adunat și pentru a sărbători Ziua Națională a României. Îi avem și acum invitați pe dl Ioan Niloș, resident al Așezământului pentru Vârstinici „Sfântul Vasile cel Mare” din satul Popești, comuna Baciu, pensionar, fost învățător, conducător de ansamblu folcloric și director al unei case de cultură; pe dna Felicia Pușcaș, pensionară, fostă profesoară de Limba și literatura română, dar și director de școală; pe dl Laurențiu Runcan, inginer și poet și pe minunatele fetițe: Ștefania, Maria, Alexandra și Denisa, fiecare speciale și talentate, la rândul lor. 

Dați-ne de veste care e părerea voastră despre podcast, despre acest episod și, mai ales, despre subiectul lui, prin oricare din căile care vi par mai la îndemână. Pe noi ne găsiți aici:

·       E-mail la vestibune.podcast@gmail.com,

 ●       Facebook @vestibune.podcast,

●       Instagram @vestibune.podcast și

·       YouTube: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii

 

Realizatori: Pr Radu Bob și Maria Bob

Invitați: Ioan Niloș, Felicia Pușcaș, Laurențiu Runcan, Maria Ciobotaru, Alexandra Rus, Denisa Lupșa. Ștefania și Efrem Bob. 

Muzica: Ukraine de Zakhar Valaha.

Photo credits: Maria Bob

Ștefania BOBProfile Photo

Ștefania BOB

Cutest girl

Ștefania are aproape 9 ani, face cele mai savuroase aranjamente din lămâie și măsline pe salata de vinete pregătită de bunica ei, cu aceleași degețele zglobii cu care cântă la pian.
Este eleva în clasa I și pentru vacanța de vară are de rezolvat o dilemă serioasă: să petreacă o săptămână alături de maicile cu voci diafane de la Tismana sau de cele atât de zâmbitoare din Kato Xenia.
Vă vom ține la curent cu alegerea ei.

Ioan (Unchiu) NiloșProfile Photo

Ioan (Unchiu) Niloș

Învățător de vocație și Rezident al Așezământului

Laurențiu RuncanProfile Photo

Laurențiu Runcan

Poet popular și inginer cu vechime

Felicia PușcașProfile Photo

Felicia Pușcaș

Profa de română

Efrem BobProfile Photo

Efrem Bob

Mare admirator al lui Mr. Bean

Efrem e arhitect de case cu 30 de etaje, de poduri peste șanțuri pe care le sapă el însuși, e inventatorul pungii de chipsuri cu fermoar. Se mai pricepe și la cățărat pe diverse obiecte de mobilier, atunci când nu ajunge pe poteci de munte sau când nu dă o raită prin lumea mare. Să vă mai zic că e și în clasa pregătitoare și că și-a cucerit învătătoarea cu primul zâmbet?