Bine ați venit pe website-ul podcast-ului: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii
March 22, 2023

Plinirea Bucuriei

Plinirea Bucuriei

Georgia Briggs ne invită să luăm parte la o nouă aventură: aceea a unei ursoaice, care are apoi privilegiul de a-și petrece o parte din viață lângă un sfânt – Sfântul Serafim de Sarov. Spusă cu delicatețe, din perspectiva acestei ursoaice, povestea te poartă în două călătorii suprapuse: una fizică, împreună cu ursoaica peste vastele întinderi ale sălbăticiei rusienești, și una a devenirii – de vreme ce, pe măsură ce ne plimbăm cu Joy (Bucuria) și petrecem timp privindu-l, prin ochii ei, pe Sfântul Serafim, ne schimbăm și noi. 

 

Dacă ți-a plăcut acest episod și îți dorești să (re)asculți alte fragmente din scrierile Georgiei Briggs, poți să o faci, dând click aici: Icoana și Tu ești Casiana.  

 

Dă-ne de veste ce părere ai!

Dacă vrei să ne lași un gând despre emisiuni, poți să înregistrezi mesajul tău apăsând semnul mov de microfon aflat în colțul drept din josul paginii noastre web www.vestibune-podcast.ro. Dacă îți place mai mult să scrii, mesajele tale pot ajunge la noi prin intermediul adresei de email: vestibune.podcast@gmail.com. Iar dacă vrei să afli mai repede când apare un nou episod, te poți abona la mailing list-ul de pe această pagină sau la canalul Vești Bune disponibil pe YouTube sau pe cele mai populare media play-ere, cum ar fi Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Podchaser ș.a.

 

Așadar, pe noi găsești și prin intermediul:

·       Email-ului la vestibune.podcast@gmail.com,

·       Facebook @vestibune.podcast,

·       Instagram @vestibune.podcast și

·       YouTube: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii.

 

 

Lectura: Maria Bob

În rolul Sfântului Serafim de Sarov, văzut prin ochii ursoaicei: Pr. Radu Bob

Muzica: John 15:13, Zakhar Valaha

Imagine: Maria Bob