Bine ați venit pe website-ul podcast-ului: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii
July 13, 2022

Merele Bucuriei

Merele Bucuriei

Vești Bune a pornit de la ideea de a perpetua în sufletele și în viețile noastre liniștea duminicii.  A început cu o predică, a continuat cu alte predici și cateheze, și a ajuns la multe povești pentru oameni mari și mici, toți aflați în căutarea lui Aslan.

Poate mă veți întreba: cum poate fi ca-ntr-o duminică liniștită marțea sau miercurea, în mijlocul săptămânii? 

Iată cum, vă răspund eu: participând la o slujbă tihnită de acatist în cinstea Sfintei Irina Hrisovalantou, bucurându-te că doi oameni dragi mulțumesc pentru douăzeci și cinci de ani de viață împreună, lăsând ca predica Părintelui Benedict, Episcopul vicar al Clujului, să-ți îmbibe toate gândurile cu binele, frumosul și liniștea harului.

În ultimul episod al primului sezon de Vești Bune, îl avem invitat pe PS Benedict pentru a ne vorbi despre copilărie, despre puterea rugăciunii și despre posibile superputeri. E un episod în care am avut privilegiul să vorbim despre roadele (merele) bucuriei. 

Dorindu-vă doar bucurie, pentru că „bucuria este cea mai serioasă îndeletnicire a Cerului,” vă așteptăm cu drag la un nou sezon de Vești Bune la finalul verii. 

 

Note:

Invitat: PS Benedict Bistrițeanul

Realizator: Maria Bob

Muzică: Inspiring Cinematic Uplifting Piano de Zakhar Valaha.

Photo credits: Emanuil Bogătean

PS Benedict BistrițeanulProfile Photo

PS Benedict Bistrițeanul

Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului