Bine ați venit pe website-ul podcast-ului: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii
Feb. 23, 2022

În căutarea lui Aslan: Episodul 1 - Invitație la călătorie

În căutarea lui Aslan: Episodul 1 - Invitație la călătorie

Astăzi ne bucurăm să anunțăm începutul unei noi emisiuni la Vești Bune: "În căutarea lui Aslan"!
Vă propunem un format diferit, care dorește să completeze predicile duminicale atât cu informații noi, dar mai ales, cu oameni noi.
Seria "În căutarea lui Aslan", cu apariție în fiecare miercuri seara, va fi susținută preponderent de către invitați, care se vor strădui să ne ajute să înțelegem cine este Aslan, unde poate fi căutat și mai ales, găsit.
Să ne auzim cu bine și cu bucurie!


Muzica: "My goal" de ZakharValaha

Note: Dacă doriți să aflați mai repede informații despre Aslan, vă recomandăm seria de cărți "Cronicile din Narnia", a faimosului autor britanic C.S. Lewis.

Transcript

Invitație la călătorie 

Pentru că între două duminici stă o săptămână întreagă, plină de gânduri, obligații profesionale, uneori agitație dar și bucurii, ne-am gândit, aici, la Vești Bune, că ar fi bine să avem și un moment de răgaz sufletesc.

Prin urmare, în fiecare miercuri seară, ne vom putea auzi într-o nouă emisiune a podcastului nostru, care se va numi În căutarea lui Aslan.

Cine este Aslan, care este calea spre El și cum Îl putem găsi, va trebui să înțelegem împreună, căci doar așa se poate purcede la drumuri și lucrări serioase: Împreună!  

Din punct de vedere al formatului, emisiunea va fi diferită: 

-          o dată, pentru că în cadrul ei se vor citi pasaje literare de inspirație duhovnicească și nu numai, care să ne ajute să rămânem în liniștea duminicii care a trecut și să ne putem îndrepta întăriți, spre duminica următoare;

-          Și a doua oară, pentru că aceste texte vor fi propuse și apoi citite de către diverși invitați, care se vor strădui să ne surprindă cu pasajele alese, de care s-au simtit si ei inspirați, pe drumul lor, în căutarea lui Aslan;

Să ne auzim cu bine și cu bucurie în zilele care urmează!