Bine ați venit pe website-ul podcast-ului: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii
Dec. 20, 2023

Nume de cod: Coco

Nume de cod: Coco

De ziua Națională, la o suflare distanță de sărbătorirea întâiului chemat dintre pescarii galileeni, la noi la capelă și la Vești Bune, a poposit un prieten bun. Un prieten bun nu doar de-al nostru, ci mai ales al tuturor oamenilor care stau în jurul lui.
Noi am folosit numele lui de cod... și anume Coco, tocmai pentru că un astfel de om și de prieten trebuie descoperit pe cont propriu, asemenea decriptării unei intrigi complicate din fascinantele aventuri ale agentului secret 007, din filmografia universală. 
Vă îndemnăm să-l ascultați cu inima deschisă, căci el, cu siguranță, așa ne-a vorbit, aducându-ne multă bucurie, credință și nădejde în mințile noastre, copleșite uneori, de zilele prea pline ale finalului de an.
Vă dorim tuturor Sărbători Fericite, pline de Harul si Darul Mântuitorului nostru, pe care-L rugăm să (re)nască și în suflelete noastre! 

Dă-ne de veste ce părere ai! 

Pe noi găsești și prin intermediul:

·       Email-ului la vestibune.podcast@gmail.com,

·       Facebook @vestibune.podcast,

·       Instagram @vestibune.podcast și

·       YouTube: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii.

 
Realizatori: Pr. Radu Bob și Maria Bob

Invitat:       Cosmin Vele

Muzica:      Romantic Memories, Zakhar Valaha

Foto credits: Cosmin Vele  

Mențiune specială: Interviul, realizat la 1 Decembrie 2023, este dedicat memoriei tuturor oamenilor frumoși, care de-a lungul timpului și-au dedicat viața ridicării semenilor lor din abisul necunoașterii, din întunericul spiritual al îndepărtării de Cer sau din orice altfel de luptă, fie personală, fie națională, pe care au trebuit să o susțină prin eforturi proprii, spre luminarea și propășirea neamului nostru.

Cosmin VeleProfile Photo

Cosmin Vele

Realizator al emisiunii „Preot și comunitate” - Radio Renașterea

Preot al unei comunități tinere și frumoase, realizator de emisiuni încă de la începuturi, de când se „săpau tranșeele” la Radio Renașterea, părintele Cosmin este, înainte de toate, figura zâmbitoare din fotografia unei familii pline de lumina și nădejdea Credinței.