Bine ați venit pe website-ul podcast-ului: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii
June 15, 2022

Prietenia - ca un Dar

Prietenia - ca un Dar

Textul pe care vi-l propunem, spre meditație, astăzi, face referire la Prietenie, un Dar pe care îl primim de-a lungul itinerarului nostru pământesc. Prietenia este bucurie, iar prietenii sunt miezul ei, sunt florile cuprinse într-un buchet ce nu se ofilește niciodată.

Lectura episodului "Prietenia - ca un Dar" este totodată o invitație inimoasă de a asculta în tihnă un dialog de o frumusețe aparte, o incântătoare pledoarie pentru  prietenie, în cadrul unei emisiuni de televizune, Credință și Cultură, la postul Trinitas TV, moderator fiind domnul Vasile Bănescu și invitat doamna Conf. dr. Cristina Bogdan de la Facultatea de Litere din București.

Note:

Lectura: Cristina Olimpia Rus

Surse: https://www.youtube.com/watch?v=v2e2a8fQWAc

Muzică: Endless beauty de Zakhar Valaha.

Cristina-Olimpia RUSProfile Photo

Cristina-Olimpia RUS

Profesoară de matematică

Am venit din țara Oașului să devin profesoară de matematică în Cluj-Napoca. Apoi am cochetat cu actoria, dar am rămas fidelă matematicii. Poate nu am atins pe foaia cu pătrățele acel punct unde matematica se contopește cu poezia, dar simt că sufletul meu a reușit să o facă.
Sunt recunoscătoare, cu ochii spre Cer, pentru tot ceea ce mi-a fost dăruit. Am alături o familie minunată și prieteni dragi. Inainte de toate, îmi doresc să pot ajunge la înălțimea inimii lor.