Bine ați venit pe website-ul podcast-ului: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii
Jan. 11, 2023

Timpul Bucuriei

Timpul Bucuriei

Momentele aniversare sunt momente speciale, de Bucurie. Fie că este vorba de aniversarea Anului Nou ori a unei Zile Naționale, sau de aniversarea unui năzdrăvan al cărui întreg univers încape în dulapul viu colorat de la Ikea, pe care mama sa îl umple înapoi în fiecare seară (că doar știm că Galaxia încăpea pe centura lui Orion), de aniversarea unui Sfânt iubitor de semeni sau a unui bunic albit de vremi ori chiar de dorul nepoților, toate sunt momente de răgaz sufletesc, de timp oprit brusc din curgere, parcă înghețat de stropii de cristal ai iernii. 

Iar acest timp, al Sărbătorii și Sărbătoririi, este, după cum inspirat spunea cineva, Timpul cel adevărat.

Așa am ajuns și noi astăzi, purtați nu de o săniuță de lemn cu tălpici ca de colind, ci de aripi binecuvântate, la aniversarea primului an de existență al podcast-ului. Am ajuns și noi la prima sclipire de Timp adevărat și ne-am bucura să știm că îl savurăm împreună.

Căci doar împreună, după cum spusesem pe la începutul călătoriei noastre, se pot face lucrurile cu adevărat…serioase. La Mulți Ani tuturor… în Domnul!

Dați-ne de veste care e părerea voastră despre podcast, despre acest episod și, mai ales, despre subiectul lui, prin oricare din căile care vi par mai la îndemână. Pe noi ne găsiți aici:

·       E-mail la vestibune.podcast@gmail.com,

 ●       Facebook @vestibune.podcast,

●       Instagram @vestibune.podcast și

·       YouTube: Vești Bune - un podcast despre liniștea Duminicii

 

Realizatori:         Pr. Radu Bob și Maria Bob
Text:                    Pr. Radu Bob
Lectura:               Maria Bob

Muzica:               Motivational Anthem de Zakhar Valaha.

Photo credits:    Maria Bob